Bekijk hier onze nieuwe catalogus ! 

over ons

Eurochair Projects is een West-Vlaams familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de meubelsector en wordt gerund door de dynamische zussen Ann-Sophie en Geraldine Behaegel, reeds de 3e generatie actief binnen het familiebedrijf.

Ann-Sophie is de oudste zus en is intussen al meer dan 15 jaar aan de slag bij Eurochair waar ze haar 2 grootste passies kan combineren, namelijk sales en interieuradvies.  Ann-Sophie wordt sinds 2021 bijgestaan door haar jongere zus Geraldine die op haar beurt instaat voor het dagelijks beleid en het marketing gebeuren.  

Eurochair is een groothandel in meubilair voor diverse sectoren met een focus op de inrichting van horecazaken en zorginstellingen, alsook werken wij nauw samen met gemeentebesturen en architecten.  

Wij bieden meubilair op maat aan, van stoelen en tafels tot zitbanken en relaxzetels, voor iedere toepassing bieden wij steeds de geknipte oplossing. 

Eén van onze grootste troeven zijn onze zit- en treinbanken die 100% op maat worden geproduceerd in onze ateliers te Ardooie. Zo bieden wij steeds de perfecte zit-oplossing voor uw interieur ongeacht de vorm of opstelling.  

Voor zowel kleine als grote projecten, gaan wij prat op een persoonlijke aanpak zodat we uw noden en wensen in kaart kunnen brengen en staan wij u bij van ontwerp tot levering. Samen met hun enthousiaste team zorgen Ann-Sophie en Geraldine voor de realisatie van uw interieurproject. 

Neem alvast een kijkje hier op onze website en laat jullie alvast inspireren. Wat u hier ziet is slechts een greep uit ons assortiment. Elk meubel kan gepersonaliseerd worden op vlak van bekleding of keuze van materiaal.

Vraag vrijblijvend een afspraak aan voor een showroombezoek of indien u dit verkiest komen wij met plezier bij u langs
Dit kan op volgend mailadres: info@eurochair.be of telefonisch op het nummer: +32 (0)51 48 09 70 

Hopelijk tot binnenkort!

Ann-Sophie en Geraldine & team Eurochair