Bekijk hier onze nieuwe catalogus !   • Lama
  • Roze velour zitbank
  • Mollenhof Poederlee
  • Ventoux
  • Restaurant CO2

Horeca meubilair

Bij ons kan u terecht voor elke horeca inrichting. Wij houden rekening met het totaalplaatje omtrent de inrichting van het meubilair voor jullie zaak. Wij gaan uit van een persoonlijke aanpak. Daarom maken wij op basis van uw smaak en stijl banketten of zitbanken op maat. Hierbij houden we rekening met de nieuwste trends, kleuren en materialen om uw horeca zaak, hotel, sportcentra, ... in te richten met stoelen en tafels. Ook voor de inrichting van uw terras kunnen wij het juiste meubilair voorzien.

Bekijk collectie

Project meubilair

Eurochair staat garant voor de inrichting van uw project. Wij hebben ervaring in het leveren en plaatsen van allerhande functioneel meubilair (o.a. klaptafels en -stoelen), bedden, vergadermeubilair, polyvalent meubilair, reftermeubilair,... naar verschillende instanties.
Zo leveren wij onder meer aan gemeente- en OCMW besturen, jeugdherbergen, studentenkamers, scholen, bibliotheken, vakantieparken, funeraria,...

Bekijk collectie

Zorg meubilair

Het inrichten van woon- en zorgcentra, ziekenhuizen, mpi's, psychiatrische instellingen,... kent voor ons geen geheimen.
Wij begeleiden u en geven u graag het nodige advies inzake sfeer, kleur, comfort, functionaliteit en prijs voor een totaalproject. Van kamer, over leefruimte en zithoek tot brasserie, samen komen we tot een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Bekijk collectie

Producten in de kijker

Laatste nieuwsberichten

Catalogus Eurochair Horeca

Onze nieuwe catalogus is er! Ontdek hier alle soorten stoelen, tafels, barkrukken van onze collectie. 

Wij bieden alle soorten horecameubilair aan op maat. 

Lees meer

Leuke realisatie te oostende

Terrasstoelen en tafels geleverd te Oostende

Trots op deze realisatie

Ga gezellig vertoeven op het leuke terras met toffe vibes van Cargo Oostende

Lees meer

Terrasmeubilair 2022

Wij hebben speciaal voor jou een selectie gemaakt van ons populairste terrasmeubilair. Ons aanbod is veel breder dan dit maar het kan jou helpen om inspiratie op te doen voor tafels en stoelen voor de inrichting van jou horecazaak.  

Stoelen en tafels voor de inrichting van uw terras

Lees meer

Beurzen